HIENOAROMINEN JA HELPPOKÄYTTÖINEN RAAKA-AINE

" Meille ruoka-alan ammattilaisille on tärkeää, että erinomainen, lähialueella tuotettu karitsa jalostetaan erilaisten asiakasryhmien tarpeita vastaaviksi ja helppokäyttöisiksi tuotteiksi.
Pohjoisessa tuotettu karitsanliha on hienoarominen, monikäyttöinen raaka-aine, joka taipuu hyvin erilaisiin valmistusmenetelmiin rakenteensa vuoksi. Karitsanlihassa on vähän sidekudosta sekä sopivasti rasvaa, joka pitää ruoan mehevänä"





Irja Wüstefeld ja Jussi Kumpulainen
___________________________________________________
HERKULLISIA RUOKAOHJEITA KOTIKOKEILLE:
Graavattua karitsanfilettä
Hunajalla ja currylla maustettu karitsanliha-kasvispata
Meri-Lapin karitsakaalilaatikko
Grillatut tai paistetut karitsan jauhelihapihvit
Karitsanliha-juureskeitto
Karitsanliha-raparperikeitto
Karitsan munuaisia vartaassa
Rosvopaisti
Meri-Lapin Moussaka
Meri-Lapin karitsanliha Tartar
Meri-Lapin Karitsa lasagne
Meri-Lapin Karitsan lihapullat
Grillatut karitsaribsit
Liekitettyjä karitsan munuaisia
Karitsaa punajuuriliemessä
Uunissa haudutettua karitsan niskaa
Valkosipulin ystävän karitsanlihakastike
Karitsan sisäpaistia uunissa tai grillissä
Paimentytön paistos
Karitsan fileetä grillissä
Karitsan jauhelihamureke
Tillikaritsaa Meri-Lapin tapaan
Sienimurekkeella kuorrutettu karitsanfilee
Paistettua tai grillattua karitsan maksaa
Karitsan yrttikuorrutettua fileetä
Paahdettu karitsanviulu
Karitsan paahtopaisti grillissä
Karitsakaalia wokissa
Karitsan lihapata á la Legenda
Karitsa-kaalikääryleet
Karitsa-kaalilaatikko
Tomaattinen karitsajauhelihakastike
Karitsaa wokissa
Karitsaa padassa
Karitsan kielten keittäminen
© ProAgria Lappi